Jubileum: 5 jaar LEEF!


“De holistische benadering van LEEF heeft mijn leven getransformeerd. Ik voel me sterker, zowel fysiek als mentaal.”

 

Terugkijkend op vijf jaar LEEF! zien we de kracht van multidisciplinaire samenwerking met Praktijkondersteuners-GGZ van de huisartsen: Wessels & Wegewijs en Huisartsenzorg Peulen, Ergotherapie Reuver, Psychosomatische Fysiotherapie Fit & Fysio, en Psychosociale Therapie Vullings Mindfulness Counselling & Training. Samen hebben we talloze wegen vrijgemaakt voor mensen op zoek naar ondersteuning en herstel. Maar het zijn niet onze woorden die het verhaal vertellen – het zijn de stemmen van onze cliënten die de ware betekenis van LEEF! belichamen.

 

🗣️ “Bij de ergotherapeut ontdekte ik dat mijn mentale gezondheid het echte probleem was, niet de activiteiten. De fysio heeft me bewust gemaakt van mijn ademhaling en stressniveau en hoe dit te verminderen. Bij de psychosociaal therapeut is voor mij een hele wereld opengegaan, zoveel geleerd over mezelf, mijn gedachtes en hoe ermee om te gaan, dat ik er zelfs naar uitkeek om te gaan.”

 

🗣️ “May, Emmy en Manon hebben samen ervoor gezorgd dat ik weer emoties kan voelen en signaleren wanneer er spanning ontstaat, zowel privé als op het werk. Ik kan hier nu veel beter mee omgaan.”

 

🗣️ “De fysio heeft mijn lichamelijke klachten aangepakt, prettig en deskundig. De ergo heeft me geholpen mijn dagen beter in te delen. De psychosociale therapie gaf me inzicht in mijn gedrag, verleden, de gevolgen hiervan en hoe hiermee om te gaan. Ik heb weer zin om dingen te doen en zie minder beren op de weg.”

 

🗣️ “Dankzij May ben ik weer mezelf en mag ik gevoelens voelen. Door Emmy heb ik geleerd mijn stress met ademhaling te verminderen. Door Manon leerde ik fysiek moe te worden in plaats van mentaal.”

 

Deze inspirerende verhalen motiveren ons elke dag om door te gaan met het bieden van compassievolle behandeling en ondersteuning aan hen die hun veerkracht willen vergroten en transformeren van ‘ik overleef’ naar ‘ik LEEF!’.

 

Benieuwd wat LEEF! voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze disciplines!
Heeft u een huisarts in Reuver dan kunt u deze benaderen voor een verwijzing.

Ervaringen deelnemers LEEF!
Lees hier ervaringen van deelnemers aan het multidisciplinaire traject LEEF!
“Bij de ergotherapeut ontdekte ik dat mijn mentale gezondheid het echte probleem was, niet de activiteiten. De fysio heeft me bewust gemaakt van mijn ademhaling en stressniveau en hoe dit te verminderen. Bij de psychosociaal therapeut is voor mij een hele wereld opengegaan, zoveel geleerd over mezelf, mijn gedachtes en hoe ermee om te gaan, dat ik er zelfs naar uitkeek om te gaan.”

Deelnemer LEEF! traject.

“Dankzij May ben ik weer mezelf en mag ik gevoelens voelen. Door Emmy heb ik geleerd mijn stress met ademhaling te verminderen. Door Manon leerde ik fysiek moe te worden in plaats van mentaal.”

Deelnemer LEEF! traject.

“De fysio heeft mijn lichamelijke klachten aangepakt, prettig en deskundig. De ergo heeft me geholpen mijn dagen beter in te delen. De psychosociale therapie gaf me inzicht in mijn gedrag, verleden, de gevolgen hiervan en hoe hiermee om te gaan. Ik heb weer zin om dingen te doen en zie minder beren op de weg.”

Deelnemer LEEF! traject.

“May, Emmy en Manon hebben samen ervoor gezorgd dat ik weer emoties kan voelen en signaleren wanneer er spanning ontstaat, zowel privé als op het werk. Ik kan hier nu veel beter mee omgaan.”

Deelnemer LEEF! traject.