In stilte aandacht voor jezelf.

Een dag in stilte kan een ware uitdaging zijn, omdat je gedachten talrijker lijken en je gevoelens intenser wanneer je stil bent. Maar juist in die stilte ligt de kracht om jezelf de volle aandacht te geven, zelfs in de meest hectische tijden.

 

Na een dag stilte zul je merken dat je geest helderder is en je jezelf meer gefocust voelt. Het kan je helpen om met een frisse blik naar situaties te kijken of zelfs een oplossing te vinden voor een dilemma waar je al een tijdje mee worstelt. Bovendien zul je ontdekken dat je de mindfulnessvaardigheden gemakkelijker toepast in je dagelijkse leven. Ben je benieuwd naar wat een stiltedag voor jou kan betekenen? Ontdek het zelf!

De stiltedag

 

Tijdens deze dag word je begeleidt in vertrouwde mindfulnessoefeningen en krijg je nieuwe, inspirerende oefeningen aangereikt. Zitmeditaties worden afgewisseld met ligmeditaties en beweegoefeningen. De hele dag wordt in stilte doorgebracht, inclusief de lunch. Aan het einde van de dag is er de gelegenheid om je ervaringen te delen.

 

Klaar om de stilte te omarmen en te groeien in mindfulness? Doe mee aan de stiltedag en ontdek de innerlijke rust en helderheid die het kan brengen.

Trainingsdata

Startdatum: 7 april 2024

Locatie
Horst
Tijd
10:00 - 15:00
Inschrijven

Startdatum: 10 november 2024

Locatie
Horst
Tijd
10.00-15.00
Inschrijven

 

Voor wie?

De stiltedag is een (optioneel) onderdeel van de mindfulnesstraining en biedt oud-deelnemers van trainingen, cliënten en geïnteresseerden de gelegenheid om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven. Het is een kans om dieper in jezelf te duiken en de positieve effecten van mindfulness te benutten in een ondersteunende en rustige omgeving. Het is een waardevolle ervaring voor iedereen die op zoek is naar innerlijke rust en bewustwording.

 

 

 

 

Stilstaan, reflecteren, delen

Een stiltedag biedt een prachtige gelegenheid om nieuwe energie op te doen, je mindfulnessvaardigheden te verfrissen of te verdiepen en te reflecteren op belangrijke gebeurtenissen in je leven.

 

 

Jouw investering in een stiltedag

 

Stiltedag

Tarieven

  • Particulier € 49,00, incl. BTW.
  • Via werkgever € 49,00, excl. BTW.
  • Inclusief: koffie, thee, vruchtensap, fruit, Vega soep en wat lekkers.
  • Neem je eigen lunch mee.

Korting

  • Neem je deel aan de stiltedag tíjdens het volgen van een mindfulness of ACT training of een begeleidingstraject dan krijg je € 5,00 korting.

 

 

 

Locatie

De stiltedag wordt gegeven op een prachtige landelijke locatie, waar we ook naar buiten kunnen.

 

SEMPERVITA
Kranestraat tussen nr. 89 en 93.
5961 GX Horst

 

Ervaringen van deelnemers.
Laat je inspireren en lees de ervaringen van deelnemers die deelnamen aan een stiltedag.
Ik heb heerlijk de aandacht aan mezelf kunnen geven. Het lukte me goed om bij mezelf te kunnen blijven zonder oordeel. De stilte deed me goed. Het was heel erg fijn! Ook de dagen erna... Zeker voor herhaling vatbaar! Dank je May voor je duidelijke en aandachtige begeleiding.

Tiny.

Deelnemer stiltedag

Zeer zinvol, opfrissing van mindfulnesstraining en ACT. Rust en stilte in een warme omgeving.

Wiel (64 jaar ambtenaar)

Deelnemer stiltedag

Zonder ervaring en zonder verwachting ben ik aan deze stiltedag begonnen en heb ik de hele dag ervaren als erg ontspannend. De meditaties en mindfulness oefeningen wisselden elkaar goed af en hoewel ik normaal geen 10 minuten stil kan zitten is deze dag omgevlogen. Een dag in stilte doorbrengen is voor mij 'me-time'. Ontspannen, met voldoende ruimte om bij jezelf en tot bezinning te komen. De fijne aangename stem die de oefeningen begeleidde heeft daar zeker toe bijgedragen. Het in stilte eten vond ik vreselijk ongemakkelijk. Maar dat went hoorde ik achteraf. Ik ben blij dat ik aan deze stiltedag meegedaan heb. Ik heb me voorgenomen dat er nog meer stiltedagen zullen volgen. Een dag in stilte doorbrengen is voor mij 'me-time'. Ontspannen, bijtanken, pas op de plaats en vooral genieten.

Riny

Deelnemer stiltedag

Heel rustgevend, terug naar de kern en uiteraard heel mindful.

Marlie Laveaux (yogadocent en counselor)

Deelnemer stiltedag

Positief effect, als heel prettig ervaren! Deskundige en prettige trainer. Ik ga dit zeker vaker doen!

Loes (28 jaar)

Deelnemer stiltedag

Ik ben zeer tevreden. De begeleiding voelde goed en gaf me een ruggesteun om deel te nemen. Dit is voor mij gemakkelijker dan in mijn eentje de oefeningen te doen. Het gaf me meer energie.

M. Bongers (67 jaar)

Deelnemer stiltedag