Ontdek de onzichtbare draden die jou verbinden.

Ontdek tijdens een workshop familieopstellingen hoe jouw familiesysteem, en jouw plek daarin, je leven beïnvloeden. Veel van ons gedrag, onze overtuigingen en patronen vinden hun oorsprong binnen de familie waarin we geboren zijn. Uit liefde en loyaliteit nemen we niet alleen bekrachtigende, maar ook belemmerende levenspatronen over. Een opstelling onthult op een krachtige en bijzondere manier onbewuste dynamieken binnen je familiesysteem en biedt je de mogelijkheid om je te bevrijden van negatieve patronen.

 

 

Een familieopstelling

In vrijwel alle situaties waar je nu tegenaan loopt kan een familieopstelling zeer behulpzaam zijn. Ook in situaties die niet gerelateerd lijken te zijn aan jouw familiesysteem.

 

Een familieopstelling laat je verborgen verbanden zien binnen het systeem waar jij onderdeel van bent. De opgestelde representanten blijken in staat lichamelijk en emotioneel zuiver te kunnen voelen wat zich afspeelt in de personen die ze representeren. Pas als verstrikkingen zichtbaar zijn, kun je je liefdevol losmaken van belemmerende patronen. Het zien en ervaren van jouw opstelling geeft je inzicht, rust en ruimte voor verandering.

Trainingsdata

Startdatum: 13 september 2024

Locatie
Horst
Tijd
13:30 - 16:30
Inschrijven

Startdatum: 11 oktober 2024

Locatie
Horst
Tijd
13:30 - 16:30
Inschrijven

Voor wie?

 • Vast blijft zitten in zich herhalende patronen in het leven.
 • Intense gevoelens ervaart die niet direct te plaatsen zijn.
 • Zich niet gezien en/of gehoord voelt door zijn omgeving.
 • Moeite heeft om de juiste plek te vinden, moeilijk keuzes maakt.
 • In relaties steeds dezelfde conflicten tegenkomt.
 • Het lastig vindt om eigen grenzen en behoeften aan te geven.
 • Het gevoel heeft altijd ’te hard te werken’ – geleefd te worden.
 • De neiging heeft om verantwoordelijkheden naar zich toe te trekken en/of de ander te pleasen.
 • Problemen ervaart in contact met ouders of familie.

 

Representeer en ontdek

Representant zijn in een familieopstelling biedt een unieke kans. Je wordt nooit zomaar gevraagd voor de positie waarin je komt te staan. Het kan vaak iets waardevols voor jezelf opleveren. Wanneer je als representant uitgenodigd wordt ben je altijd vrij om ‘nee’ te zeggen zonder opgaaf van redenen.

 

Behalve een beetje moed en de bereidheid om op een dieper niveau naar jezelf te kijken, heb je niet veel meer nodig. Alles wat binnen de opstelling gebeurt, blijft tussen de ‘muren’ van de workshop. Dat is iets wat we met elkaar afspreken.

1 – op – 1 opstelling

Het kan zijn dat een individuele familieopstelling beter bij je past; misschien voel je je hierbij meer op je gemak of past de vorm of tijd beter. Bij een individuele opstelling wordt gebruik gemaakt van vloerankers in de ruimte of houten poppetjes bij een tafelopstelling. De uitwerking is net zo krachtig als bij een groepsopstelling.

Tarieven workshop familieopstellingen

 

Workshop familieopstellingen

Tarieven

 

Vraaginbrenger
€ 97,50 incl. BTW

 

Representant
€ 32,50 Incl. BTW

 

Bij inschrijving graag vermelden of je als representant meedoet of als vraaginbrenger. 

 

Locatie

De workshops worden gegeven op een rustige locatie in een fijne landelijke omgeving:


SEMPERVITA

Kranestraat tussen nr. 89 en 93.
5961 GX Horst

 

Tijd

Op vrijdagmiddagen 13:30 – 16:30u ( mogelijk uitloop tot 17.00u).

 

 

Individuele familieopstelling

Tarief

 • Consult 1,5 uur € 130,00
 • Afspreken wanneer het jou uitkomt.

 

Locatie


Vullings Mindfulness Counselling en Training
Broeklaan 10b
5953NB Reuver

 

Ervaringen van deelnemers.
Laat je inspireren en lees de ervaringen van deelnemers aan de workshop familieopstellingen.
Ik heb zowel deelgenomen als vraagsteller en representant. Als vraagsteller heeft de opstelling me enorm veel inzicht in mijn vraag en bijbehorende situatie gegeven. Het heeft een enorme impuls aan mijn persoonlijke ontwikkeling gegeven, het maakt patronen zichtbaar. Een deel van mij zat in het donker, dit deel is bevrijd en zit weer in het licht, echt fantastisch! Ook als representant heb ik de opstelling als leerzaam en wonderbaarlijk ervaren. Ik zou het iedereen aanraden om een opstelling te doen als vraagsteller ten bate van je persoonlijke ontwikkeling maar ook als representant omdat je hiervan ook veel leert.

Marjo Parren (Coach Triquetra.)

Vraaginbrenger tijdens de workshop familieopstellingen.

Het was voor mij de eerste keer dat ik deelnam aan een familieopstelling. Ik had me weliswaar ingelezen, maar wist nog niet helemaal wat ik kon verwachten. Zowel de locatie als de rust die May uitstraalde, zorgde ervoor dat ik me direct op mijn gemak voelde. Ik nam zelf deel als representant en vond het heel mooi om te zien en te ervaren welke emoties er loskwamen tijdens de opstelling, ook al was het niet mijn eigen vraag. Al met al, heel indrukwekkend om eens te ervaren en zeker een aanrader! 

Vrouw (29 jaar )

Representant tijdens de workshop familieopstellingen.

Een zeer bijzondere ervaring. Erg fijne begeleiding en prettige setting. De familieopstelling is voor mij zeer waardevol geweest. 

Laura (40 jaar)

Representant tijdens de workshop familieopstellingen.

De opstellingen worden op een hele deskundige, veilige en respectvolle manier begeleidt door May, op een super fijne locatie. Iedere opstelling is weer een bijzondere ervaring.

Miranda (56 jaar)

Representant en vraaginbrenger tijdens de workshop familieopstellingen.

Dit was voor mij de eerste ervaring met een familie opstelling. Alles was voor mij nieuw. Ik vond het een mooie, bijzondere ervaring, in een mooie en veilige omgeving. Heel bijzonder onder het toeziend oog van de deskundigheid van May.

Carin

Representant tijdens de workshop familieopstellingen.

De workshop was zeer leerzaam met aandacht voor wat je voelt en wat jouw lichaam ervaart. De sfeer vond ik prettig en ontspannen. Er werd met geduld en gevoel uitleg gegeven.

John (76 jaar)

Representant tijdens de workshop familieopstellingen.

Proffesionele, liefdevolle, inspirerende, inzichtgevende, krachtige workshop voor de vraagsteller en alle mensen die het geluk hebben om erbij te mogen zijn. Dankbaar dat ik erbij was, vond het een bijzondere workshop. Voelbaar hoe het systeem waarin wij leven, werkt en wat mensen nodig hebben, kunnen geven en nemen om hun eigen lot te dragen en onvoorwaardelijke te zijn voor jezelf en voor elkaar. Dankjewel!

Marjan (70 jaar)

Representant tijdens de workshop familieopstellingen.