Meer effectiviteit en kwaliteit, minder ziekteverzuim.

De stille last van werkgerelateerde stress is reëel. Statistieken onthullen dat één op zeven werknemers worstelt met burn-out symptomen. Voorkom ziekteverzuim door tijdig te signaleren én hulp te bieden.

 

Ontdek bij Vullings Mindfulness Counselling & Training een ondersteunende aanpak. Het tijdig aanpakken van deze uitdagingen is niet alleen kosteneffectief, maar draagt ook bij aan een positievere werkomgeving, meer werkplezier, verbeterde prestaties en minder verzuim in de toekomst.

 

Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe uw medewerkers ondersteund kunnen worden in hun persoonlijke groei.

 

Voorkom verzuim en signaleer wanneer uw medewerker:

 

  • Persoonlijke problemen mee naar het werk neemt.
  • Een onbalans tussen werk en privé ervaart.
  • Kampt met stress- en/of burn-outklachten.
  • Een tekort heeft aan zelfvertrouwen.
  • Niet de pro-activiteit kan neerzetten, wenselijk bij de functie.
  • Lastig om kan gaan met feedback.
  • Struggelt met assertiviteitsproblemen.
  • Regelmatig conflicten op het werk heeft.

 

Persoonlijke begeleiding voor professionele groei.

Praktijk Vullings begeleidt medewerkers wanneer zij worstelen met persoonlijke uitdagingen die hun prestaties beïnvloeden.

 

Van het balanceren van werk en privé tot het omgaan met stress en zelfvertrouwen. Praktijk Vullings biedt praktische oplossingen om problemen van thuis niet mee naar het werk te nemen, stress- of burn-outklachten aan te pakken en assertiviteit te versterken.

 

Op een laagdrempelige, toegankelijke en vertrouwenwekkende manier ga ik met uw medewerker aan de slag. We gaan op zoek naar een passende oplossing, die recht doet aan de behoeften van uw medewerker en uw organisatie.

Diensten

Binnen Praktijk Vullings bieden we diverse diensten aan ter ondersteuning van uw medewerkers en ter bevordering van hun persoonlijke groei.

Counselling

Counselling, psychosociaal therapie, voor medewerkers biedt een vertrouwelijke omgeving  om uitdagingen aan te pakken, stress te verminderen en welzijn te verbeteren. Door gesprekken met een psychosociaal therapeut kunnen medewerkers emotionele veerkracht opbouwen, communicatievaardigheden verbeteren en effectievere manieren vinden om met werkgerelateerde kwesties om te gaan. Dit draagt bij aan een gezondere werkomgeving en verbeterde individuele prestaties.

 

Info Counselling

Mindfulnesstraining

Mindfulness ondersteunt het maken van bewuste keuzes door volledig aanwezig te zijn in het moment. Door het aanleren van ademhalings -oefeningen en focus technieken, kunnen medewerkers stress verminderen, concentratie verbeteren en emotionele veerkracht opbouwen. Mindfulness draagt bij aan een positieve werkomgeving die niet alleen de prestaties van medewerkers verbetert, maar ook hun welzijn bevordert. Deze training kan zowel in een groep. als individueel gevolgd worden.

Info mindfulness

ACT

ACT (Acceptance and Commitment Therapy) is een benadering die medewerkers helpt om psychologische flexibiliteit te ontwikkelen. Het richt zich op acceptatie van gedachten en gevoelens, gecombineerd met toewijding aan persoonlijke waarden. Dit bevordert veerkracht en welzijn, wat leidt tot effectievere prestaties en groei op het werk en in hun persoonlijke leven. Deze training wordt momenteel alleen individueel aangeboden.

 

Info ACT
Ontdek wat medewerkers zeggen.
Lees de positieve veranderingen die medewerkers hebben ervaren in hun professionele en persoonlijke leven, na het volgen van een individueel traject of training.
Ik was aan het begin licht sceptisch, maar merkte al snel dat het me hielp om mijn probleem inzichtelijk te krijgen. Sterker nog: ik kreeg inzicht in mezelf, dat ik zelf de veroorzaker was van negatieve gedachten en gevoelens. Stapje voor stapje heb ik geleerd hoe ik daar beter mee om kon leren gaan. May bood daarbij een hele veilige en prettige setting. Ik vond dit traject heel waardevol, ik ga er ook in de toekomst nog de vruchten van plukken.

Linda (33 jaar)

Volgde een individueel traject

De begeleiding/coaching heb ik als zeer zinvol ervaren. We gingen aan de slag met de oorzaak van mijn probleem: mijn eigen strenge regels en mijn perfectie hierin. Middels zeer diverse opdrachten tijdens de sessies en thuis, heb ik aan dit probleem gewerkt. Hierdoor zit ik beter in mijn vel, leef ik naar mijn eigen waarden, kan ik beter prioriteiten stellen en kan ik beter grenzen aangeven. Ik trek niet meer alle verantwoordelijkheden in het team naar mij toe. In onverwachtse situaties raak ik hierdoor niet meer van slag en kan ik sneller de draad weer oppakken. Ondanks de vele veranderingen op mijn werk, gaat het goed met mij en kan ik mezelf zijn!

Suzanne

Volgde een individueel traject

Ik heb het begeleidingstraject als zeer prettig en leerzaam ervaren.

Jacqueline, verzorgende IG. (48 jaar)

Volgde een individueel traject

Alleen maar positieve op- en aanmerkingen. Kan het iedereen aanbevelen die een anker in het leven zoekt wat je altijd en overal bij je hebt. Mijn burn-outklachten namen na 8 weken training al beduidend af. Had ik dit maar eerder gedaan, zeer waardevolle bijdrage geleverd aan mijn welbevinden en herstel. Veel gereedschappen gekregen om te gebruiken voor het verdere herstel. Al met al dus zeer positief, fijne, vriendelijke, rustige en professionele trainer. Na de training was ik altijd een ander vrolijker mens.

Officemanager (Naam bekend bij Praktijk)

Volgde een individuele mindfulnesstraining

Zeker de moeite waard, een kadootje voor mezelf. Ik heb de training als erg prettig ervaren. Er was een goede sfeer in de groep. Ik heb veel mooie en goede oefeningen en handvaten gekregen om meer in het hier en nu in het leven te staan en om te kunnen gaan met stress en negatieve gedachten. En dit onder leiding van May, een zeer deskundige en gedreven cursusleidster.

Kim Vermeulen, persoonlijk begeleidster. (39 jaar)

Nam deel aan een mindfulnesstraining

Ik heb de training als zeer positief ervaren. Het is heel intensief. Ik heb nu meer controle over mijn gedachten. Ik pieker minder en laat me niet meer zo ver meegaan met negatieve gebeurtenissen. Ik ben zeer tevreden over May Vullings. Zij is zeer professioneel en geweldig om als docent te hebben. Al met al ben ik zeer positief!

Patrick Janssen, Chef AGF versmarkt. (38 jaar)

Nam deel aan een mindfulnesstraining

Deze training is zeer volledig, kwalitatief goed en wordt gegeven door een trainster die weet waar ze het over heeft. Ik merk dat ik het niet alleen toepas in mijn eigen leven, maar ook sommige oefeningen met patiënten in de huisartsenpraktijk doe.

Eva, POH - GGZ/ psycholoog. (27 jaar)

Nam deel aan een mindfulnesstraining

Ik heb het traject als heel prettig en zinvol ervaren en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb er meer uitgehaald dan ik had durven hopen.

Petra van Elst (45 jaar)

Volgde een individueel traject