Zelfbewust en veerkrachtig in je leven staan.

Ontdek hoe je veerkrachtig met de uitdagingen van het leven om kunt gaan en neem weer de regie over je eigen leven.

 

Heb je het gevoel dat je leven momenteel niet loopt zoals jij dat graag zou willen? Binnen je gezin, op het werk of in je relatie(s), denk dan eens aan counselling. Je hoeft hier niet alleen in te staan. In een kort, maar krachtig traject gaan we samen aan de slag met jouw hulpvraag en datgene wat je wilt bereiken, zodat je snel weer zelfbewust en veerkrachtig in het leven staat.

 

Herken je jezelf in de hiernaast beschreven situaties of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Herken je jezelf in het volgende?

 • Moeite met het aangeven van je grenzen en behoeften.
 • Regelmatig last van onzekerheid, boosheid of verdriet?
 • Innerlijke onrust en de neiging om constant ‘aan’ te staan?
 • (Chronische) vermoeidheid en/of stress gerelateerde klachten.
 • Slaapproblemen of concentratieverlies.
 • Last van burn-outklachten.
 • Lastig om kunnen gaan met ziekte en/of chronische pijn?
 • Ondersteuning nodig bij rouw- en verliesverwerking.
 • Zingeving en levensvragen die je bezighouden.

Psychosociaal begeleidingstraject

Wanneer je besluit om samen aan jouw doelen te werken, maken we een plan op maat. Meestal duurt een traject tussen de 5 en 10 consulten van 1 uur. Voordat we van start gaan, hebben we een intakegesprek waarin we jouw hulpvraag uitgebreid verkennen en bespreken wat je wilt bereiken.

 

Dit traject gaat verder dan alleen praten over jouw uitdagingen. Je wordt aangemoedigd om actief deel te nemen aan je eigen proces, door de inzichten uit de sessies toe te passen, met oefeningen aan de slag te gaan en nieuw gedrag te verkennen. Alleen door deze hands-on aanpak kun je veerkrachtiger worden en ruimte creëren voor verandering. Net zoals je niet leert piano te spelen door alleen bladmuziek te lezen, vraagt dit traject om jouw actieve betrokkenheid in je eigen persoonlijke groei.

 

Werkwijze

Tijdens de sessies wordt er vooral gewerkt vanuit de (Trauma Sensitieve) Mindfulness, ACT en Systemische Opstellingen, Deze benaderingen richten zich op bewustwording, acceptatie en verandering, waarin het begrijpen en omgaan met emoties, gedachten en gedrag centraal staan.

 

Elk traject is maatwerk, met volledige aandacht voor jouw behoeften en hulpvraag. Daarbij is inzet van andere interventies mogelijk.

Jouw investering

 • Psychosociale behandeling (intake en vervolgconsult)
  Sessie 1 uur (met een uitloop van 10 min.) € 90,00.
 • Psychosociaal traject via je werkgever.
  Na een intakegesprek wordt er een offerte op maat gemaakt.

Aarzel niet om contact op te nemen voor vrijblijvende informatie of om je aan te melden.

 

Vergoedingen

 • Op basis van het lidmaatschap bij de (NFG) en de RBCZ wordt psychosociale begeleiding door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit het aanvullend pakket (alternatieve zorg). Deze consultkosten gaan niet van het eigen risico af.
 • Neem contact op met je zorgverzekeraar of kijk op het vergoedingenoverzicht .
  Een verwijsbrief is niet nodig.
 • De kosten kunnen aftrekbaar zijn van de belasting. Overleg met uw belastingadviseur.
Ervaringen van cliënten.
Laat je inspireren en lees de ervaringen van cliënten.
De rust die jij uitsraalt en de heldere kijk op zaken hebben mij vertrouwen gegeven. Ik ben je dankbaar May! Door jou heb ik geleerd mijn grenzen aan te geven, beter op te komen voor mezelf en anders met gedachten om te gaan. Ik zal blijven trainen en kijk met een fijn gevoel terug op hetgeen wat ik van jou heb mogen leren.

Hans

Ik ben heel blij dat ik dit traject samen met mijn counselor heb mogen doorlopen en zal dit ook zeker kunnen aanbevelen aan anderen. Blij dat ik dit met jou heb mogen doen. Ik met mijn onzekerheden, woede in mij en nog meer. Jij met jouw kennis, ervaring en deskundigheid. Maar uiteindelijk toch naar een prachtig resultaat gewerkt. May heel hartelijk dank voor alles. En voor iedereen die nog twijfelt: het is echt de moeite waard om deze stap te zetten. Ga ervoor! Veel succes.

Liesbeth

Ik heb tijdens mijn traject persoonlijke begeleiding gehad. Ik voelde me hier veilig om me kwetsbaar op te stellen, uit mijn comfortzone te stappen en mijn gedachten en gevoelens te delen. Het traject met een goed gevoel afgesloten.

Rowy Kessels, Pabo studente in de afstudeerfase.

May heeft echt mijn ogen geopend en me laten zien dat ik alle tools bezit om mijn leven weer in goede banen te leiden en te genieten! Heel warm en welkom!

Bianca

Alleen maar lof voor de wijze waarop May de begeleiding vorm geeft. Ze geeft op een zeer prettige manier sturing en weet de vinger op het juiste moment op de 'zere' plek te leggen, zonder dat het voelt als zodanig. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom, gehoord en volledig vrij om mijn verhaal te kunnen doen. Je doorloopt het traject echt samen en je wordt op een zeer prettige en zorgzame manier begeleid. Het traject heeft me geleerd het leven en alles wat daarbij komt kijken beter in perspectief te kunnen plaatsen. Ik heb geleerd om mijn persoonlijke eigenschappen te omarmen en de (negatieve) gedachten hierover los van mezelf te zien en bewust los te laten. Vanuit de grond van mijn hart: bedankt!

Vrouw

Zeer deskundig en er was meteen een klik. Voelde allemaal ook als een veilige omgeving om mijn verhaal te kunnen delen.

Laura

Ik ben enorm blij dat ik deze therapie gevolgd hebt, omdat ik er de rest van mijn leven iets aan zal hebben. Zulke goede hulp heb ik nooit eerder gehad, zeer tevreden.

Jonge vrouw (45 jaar)

Het was een mooie ervaring. Ik heb er weer veel van geleerd en zou het iedereen aanraden, ik noem het ook wel een APK-tje op je eigen leven.

Sandy Smeets

Ik raad het iedereen aan. Confronterend, verrijkend, uitdagend en leerzaam.

Man (32 jaar)

Jezelf kwijt zijn, een vreemde zien als je in de spiegel kijkt, het idee hebben dat je geleefd wordt, dat je zelf geen keuzes meer kunt maken en alles doet omdat het zo hoort of moet, dat voelt niet goed. May heeft me geholpen mezelf weer terug te vinden en te luisteren naar mijn eigen ik en mijn eigen gevoel. Maar vooral ook weer om gevoelens toe te staan, te ervaren en voelen, wat voor gevoel het ook is. Leven in het hier en nu en weer mezelf zijn. Want wie je ook bent, je bent goed genoeg!

Lea (49 jaar)

Als een reis naar mijn innerlijke gevoelens.

Nicole (53 jaar)

Prettig, het was zeer fijn om samen dit traject te mogen doorlopen. Ik heb mij veilig gevoeld en het heeft mij er toe gebracht dat ik beter kan omgaan met emoties en gevoelens. Ik mag er zelf weer zijn zowel met verdriet als met blij zijn.

Ellis

Ik heb het begeleidingstraject als zeer prettig ervaren. Voor mijn gevoel heeft het mij een handleiding van mezelf opgeleverd en weet ik nu hoe ikzelf het beste met bepaalde situaties kan omgaan. Dit geeft me meer rust en een beter gevoel. Ik voelde me altijd op mijn gemak tijdens de consulten en had het gevoel dat ik mezelf kon zijn. Als ik in de toekomst opnieuw ergens tegenaan loop, zou ik zeker opnieuw contact opnemen.

Student geneeskunde (22 jaar)

Ik ben blij dat ik dit gedaan heb want het heeft me veel inzicht gegeven en sturing hoe om te gaan met bepaalde zaken. Heb het traject ervaren als prettig, enorme rust, duidelijk en ik kon mijzelf zijn.

Marloes Janssen, docent (37 jaar)

Geweldig, pittig, verhelderend en met resultaat.

Marleen

Ik heb mij veilig gevoeld. Hierdoor is er vertrouwen om samen te werken. May is professioneel. Ze heeft veel tijd en liefde gestoken in haar praktijk. Dit voel en zie je als je er bent. Tevens is May een fijne en warme persoon die zich goed in kan leven.

An

Het traject heeft me inzicht gegeven in de dingen die mij veel negatieve energie kosten en hoe ik daar anders mee om kan gaan. May is een warme, doortastende begeleider en zorgt ervoor dat je veilig voelt om je verhaal te doen. De begeleiding van May heeft er voor gezorgd dat ik stukken beter in mijn vel zit en dat ik keuzes maak die beter bij mij passen.

Ellen (35 jaar)

Lieve betrokken begeleidster. Zinvol, direct to-the-point, emotioneel.

Therese (61 jaar)

Het was soms erg confronterend en emotioneel maar heeft een aantal zaken die niet constructief voor mij waren aan het licht gebracht. Ook heeft het meer duidelijkheid gegeven waarom ik in een burn-out / depressie terecht ben gekomen. Bij May kon ik over alles open en eerlijk praten hetgeen ik als erg prettig ervaren heb.

Margriet

Ze heeft me mijn leven terug gegeven. Heel vertrouwd en ze had alle tijd en rust voor me, geweldig!

Marie-Jose Killaars ( 57 jaar )

Emotioneel, confronterend en mooi. Ik heb het (zeker als ik er nu op terug kijk) als een cadeautje ervaren omdat ik het gevoel heb dat er echt 'iets' anders is, waardoor ik veel meer bij mezelf blijf en in mijn kracht sta.

Anouk

Zeer tevreden en blij met de goede begeleiding. Ik heb het traject zeer prettig ervaren, De begeleidster is een zeer prettig persoon om mee te werken en er is geen twijfel over mogelijk dat het mij geholpen heeft.

Arjan (23 jaar)

Ik heb het traject als heel prettig ervaren. May luistert goed en geeft deskundig advies. Wat ik zelf als zeer prettig ervaren heb is, dat ze zich inleeft in mijn situatie en zichzelf hierbij ook kwetsbaar durft op te stellen en eigen ervaringen vertelt. Dat schept wat mij betreft wel een extra band. Ik heb het traject met een zeer goed gevoel afgesloten en genoeg handvatten meegekregen om weer helemaal happy verder te kunnen.

Marian

Heel fijn!!! Ik werd gehoord ik werd begrepen en heel goed geholpen. Ik ben super tevreden en ben er goed en sterk uitgekomen. Het was voor mij voor het eerst om een traject in te gaan, maar May heeft mij super begeleid, lieve warme vrouw. Ik zou het iedereen aanraden en ben haar meer dan dankbaar. Nogmaals DANKJEWEL.

Linda (34 jaar)

Mijn ervaring met deze begeleiding was intens, verhelderend, duidelijk, ondersteunend en veilig. Vanuit de begeleiding aandacht, compassie, alertheid en verrassende creatieve inbreng. Wat ben ik blij dat ik deze mogelijkheid heb gehad, een intense reis. Dank voor deze oprechte liefdevolle begeleiding.

Ruth (73 jaar)

Bewustwording. Fijne therapie waar je gezien en gehoord wordt. Geduldig, respectvol.

Monique (59 jaar, winkelmedewerkster)

Ik heb dit traject met een zeer goed gevoel afgesloten.

Geert