May Vullings
Psychosociaal therapeut - trainer
Mijn kracht ligt in het samen, behoedzaam en veilig, naar de kern gaan van jouw probleem en als het ware ‘de angel eruit te halen’. Hoewel de aanpak van symptomen wel even verlichting kan geven, streef ik naar een duurzame verbetering door de oorsprong aan te pakken. Dit zorgt voor een echte verandering van binnenuit.
Echt aandacht hebben voor de mens

In mijn werk als psychosociaal therapeut, mindfulnesstrainer en ACT-therapeut staat échte aandacht voor jou als mens centraal. Mijn achtergrond als verpleegkundige en Adviseur Welzijn en Zorg heeft destijds mijn interesse in de psychologische aspecten van gezondheid en welzijn gewekt en ben ik mezelf gaan verdiepen in de psyche van de mens. Sinds 2004 werk ik met veel toewijding en enthousiasme vanuit mijn eigen praktijk en begeleid ik particulieren en organisaties in begeleidingstrajecten en trainingen.

 

Mijn aanpak is gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke inzichten in de psychologie; de 3de generatie gedragstherapie, bestaande uit mindfulness en ACT. Hierin leer je op een flexibele manier met de uitdagingen in het leven om te gaan, waarbij jouw kracht centraal staat, in plaats van je klacht. Zodat er weer ruimte ontstaat om te investeren in wat écht belangrijk voor je is.

 

Mijn uitgebreide werkervaring, diverse opleidingen en niet te vergeten mijn eigen levenservaringen en mens-zijn, vormen de stabiele basis voor mijn begeleidingstrajecten en trainingen.


Neem contact op

Studie en werkervaring

Als verpleegkundige heb ik ruime werkervaring op een oncologische afdeling, een hospice en als zorgadviseur. Na mijn bachelor & masteropleiding bij Psychodidact, ontdekte in de eenvoud en de kracht van mindfulness ( SeeTrue) en de onschatbare waarde van systemische opstellingen ( IVSW), Nu werk ik als psychosociaal therapeut, mindfulnesstrainer en systeemopsteller, gespecialiseerd in ACT en Trauma Sensitieve Mindfulness. Tevens ben ik verbonden aan LEEF, een uniek samenwerkingsverband.

 

Kwaliteit

Om de kwaliteit van mijn begeleidingstrajecten en trainingen te waarborgen, blijf ik mijn vaardigheden ontwikkelen via opleidingen, bijscholingen, en deelname aan supervisie- en intervisiebijeenkomsten. Ik ben lid van de NFG – Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. RBCZ – Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg VMBN – Vereniging Mindfulness Based trainers Nederland, gecertificeerd lid, cat.1 trainer en de ACBS Be Ne Association for Contextual Behavioral Science. Kijk hier naar mijn gevolgde opleidingen en bijscholingen.

Missie en Visie

Mijn missie is om mensen te leren leven vanuit aandacht in het moment, zodat de kwaliteit van leven en werken wordt verhoogd. Door bewuste aandacht te cultiveren, streven we naar meer veerkracht, innerlijke rust en een diepere verbinding met onszelf en anderen. Samen creëren we een wereld waarin aandachtig zijn centraal staat, en waar mensen hun potentieel volledig benutten voor een waardevol en evenwichtig leven.

 

De volgende kernwaarden vormen de basis van mijn missie.