Kennismaken met mindfulness

Als je op zoek bent naar een manier om een actieve bijdrage te leveren aan je eigen gezondheid, welzijn en/of kwaliteit van leven, is deze mindfulnessworkshop wellicht iets voor je. Deze workshop stelt je in de gelegenheid om kennis te maken met mindfulness.

 

Mindfulness is de kunst van het aanwezig zijn in het moment, zonder dat je daar een oordeel over hebt. Door bewuster en met meer aandacht te leven ontstaat er ruimte om bewuster om te gaan met dagelijkse stress en spanning en te genieten van het leven zoals het is. In de eenvoud van mindfulness vinden we de kracht, de rust en de mogelijkheid om met meer helderheid en compassie om te gaan met alles wat op ons pad komt.

Wat kun je verwachten

  • Een workshop mindfulness van 2,5 of 3 uur.
  • Korte introductie over de herkomst van Mindfulness.
  • Kennismaken met de mindfulness vaardigheden;
  • Oefeningen die direct toepasbaar zijn in de dagelijkse praktijk.
  • Ruimte voor het delen van ervaringen en het stellen van vragen.
  • De eerste handreikingen om bewuster in je leven te staan, meer te genieten van kleine dingen en bewuster te reageren op lastige situaties.

 

Workshop mindfulness

Een workshop mindfulness voor uw team, organisatie of vriendengroep?

Neem gerust contact op voor meer informatie.

 

Ervaringen van deelnemers
Lees de ervaringen van deelnemers tijdens een workshop mindfulness.
Ik wilde graag wat meer weten over mindfulness en hoe ik dit zou ervaren: 'meer uit mijn hoofd en meer vanuit mijn lijf'. De workshop heeft me op een prettige manier kennis laten maken met wat mindfulness inhoudt en wat het met je kan doen. Ik wil hier zeker ook voor mezelf persoonlijk een vervolg aangeven. Ik heb May als zeer prettig ervaren, ze straalt veel rust vertrouwen en veiligheid uit.

Vrouw

Deelnemer incompany workshop mindfulness

Goed inzicht in mindfulness, ik heb het ook al direct een paar keer in de praktijk toegepast. Leuke open groep, met ruimte voor iedereen om vrijuit te spreken.

Edwin (46 jaar, ambtenaar lokale overheid)

Deelnemer incompany workshop mindfulness

Ik wilde graag wat meer weten over mindfulness en hoe ik dit zou ervaren: 'meer uit mijn hoofd en meer vanuit mijn lijf'. De workshop heeft me op een prettige manier kennis laten maken met wat mindfulness inhoudt en wat het met je kan doen. Ik wil hier zeker ook voor mezelf persoonlijk een vervolg aangeven. Ik heb May als zeer prettig ervaren, ze straalt veel rust vertrouwen en veiligheid uit. Gezien mijn woonplaats (Boxmeer), geef ik er de voorkeur aan om een vervolg wat dichter bij huis te zoeken, maar anders had ik graag via/ bij May een volledige mindfulness cursus gevolgd.

Masja (41 jaar)

Deelnemer incompany workshop mindfulness

Incompany workshop mindfulness Interessant, leerzaam, boeiend. Zeker een tool waar ik iets mee kan. Ik had reeds en app gedownload met mindfulness oefeningen, die ik dagelijks probeer te doen. Door de workshop heb ik meer achtergrondkennis vergaard over het doel van deze oefeningen.

Jolanda (45 jaar.)

Deelnemer incompany workshop mindfulness

Zeer boeiend en inspirerend. Duidelijke voorbeelden over de toepasbaarheid. Prettige persoonlijkheid, zonder oordelen, biedt veiligheid. Een combinatie van duidelijke informatie en oefeningen. Goed georganiseerd.

Sylvia (48 jaar)

Deelnemer workshop mindfulness

Een complete workshop in theorie en praktijk om te ervaren wat mindfulness is!

Petra (41 jaar)

Deelnemer workshop mindfulness